Čokoláda podle procent
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
Jemná bílá čokoláda s voňavými českými jahodami. Jahody se spolu s ostatními surovinami melou v kamenném mlýnu. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá barvu,...
Bílá čokoláda s čerstvě mletým zeleným kardamomem. Základ tvoří vaše oblíbená bílá čokoláda, do které přidáváme toto exotické koření. Zelený kardamom je třetí nejdražší...
Jemná bílá čokoláda, ve které je více kakaového másla a méně cukru, se přímo rozplyne na jazyku. Přemýšlíte, co jsou ty černé tečky v čokoládě? To jsou rozemleté vanilkové...
Bílá čokoláda se zeleným čajem Matcha Do bílé čokolády jsme přidali prémiový japonský zelený čaj Matcha. Matcha Kotobuki se vyznačuje bohatou komplexní chutí s jemnými...
Tato čokoláda bez cukru je společné dílo Míšiny čokolády a Cukrfree.cz :-) Po roce vymýšlení a testování vám chceme představit dvě úžasné čokolády bez přidaného cukru - mléčnou...
Tato čokoláda bez cukru je společné dílo Míšiny čokolády a Cukrfree.cz:-) Po roce vymýšlení a testování vám chceme představit dvě úžasné čokolády bez přidaného cukru - tmavou s...
Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Madagaskaru. Je velmi jemná s intenzivní čokoládovou chutí. Ucítíte v ní jahody a další...
Mléčná čokoláda je vyrobena z organických kakaových bobů z Madagaskaru. Tyto boby chutnají po ovoci a my jsme k nim ještě přidaly borůvky z českých lesů. Všechny...
Mléčná čokoláda s kořením Do mléčné čokolády s vysokým obsahem bio kakaových bobů z Madagaskaru jsme přidali skořici, zázvor, kardamom, hřebíček a černý pepř....
Mléčná čokoláda z kakaových bobů ze Šalamounových ostrovů zjemněná sušeným kozím mlékem. Farmářské mléko pochází z Moravy, z rodinné farmy a gurmánské minimlékárny Bon Lait....
Sametová čokoláda Tmavá čokoláda 65% z bio kakaových bobů z Tanzanie je ručně zdobena bílou čokoládou s českými šípky. Čokoládu se šípky jsme původně vymysleli...
Výrazná tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Vyrobena pouze z kakaových bobů! Není suchá, jako některé „stovky“ bývají. Dlouhým mletím se zjemní a...
Tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie posypaná vločkami mořské soli (Fleur de Sel). Moc zajímavá kombinace chutí. Slaná se v ústech prolíná se...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z oblasti Jembrana na Bali. Můžete v ní ucítit tóny lesního medu, manga a ořechů. S touto čokoládou na vás dýchnou dálky...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z Nikaraguy. Najdete v ní sladké tóny sušených švestek a černého čaje. Tato čokoláda v roce 2020 získala ocenění hned ve 3...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z dalekých Šalamounových ostrovů. Kakaovníky se zde pěstují ve vulkanické půdě bohaté na minerály a před prudkým poledním sluncem...
Tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z oblasti Semuliki Forest v Ugandě. Jedná se o sdružení 1000 malých farmářů, kakaové boby jsou centrálně fermentovány...
Vánoční tmavá čokoláda z výběrových bio kakaových bobů z Tanzanie a bio pomerančového oleje. Základ této čokolády tvoří výběrové kakaové boby pocházející z kooperativu Kokoa...
Tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Vyrobena pouze z kakaových bobů a třtinového cukru. Jemná až máslová s tóny jablek a třešní....
Tmavá čokoláda s černým rybízem Připravili jsme si pro vás novinku, která roztančí vaše chuťové pohárky. Chutná čokoládově i ovocně. Je v ní 65 % výběrových kakaových bobů z...
Veganská čokoláda s ovesnými vločkami a kokosem Mléčná čokoláda z výběrových kakaových bobů z kooperativu Kokoa Kamili v Tanzanii. Kakaových bobů a kakaového másla je celých...
Ovládací prvky výpisu
V našem obchodě najdete široký výběr čokolád rozdělených podle obsahu kakaové sušiny. Můžete si vybrat mezi čokoládami s obsahem kakaa od 40 % až po neuvěřitelných 100 %!
Říká se, že tmavá čokoláda obsahuje více kakaa než mléčná čokoláda. U nás najdete i mléčnou čokoládu s obsahem kakaa 70 %! I mléčná a bílá čokoláda může být velmi kvalitní.
Také se říká, že čím vyšší je procento kakaa, tím je čokoláda tmavší. Nemusí to být pravda, záleží na lokalitě a odrůdě kakaových bobů. Některá čokoláda 70% může být tmavší než 100%.
