Čokoláda podle země původu
Značky
Tato čokoláda bez cukru je společné dílo Míšiny čokolády a Cukrfree.cz :-) Po roce vymýšlení a testování vám chceme představit dvě úžasné čokolády bez přidaného cukru - mléčnou...
Tato čokoláda bez cukru je společné dílo Míšiny čokolády a Cukrfree.cz:-) Po roce vymýšlení a testování vám chceme představit dvě úžasné čokolády bez přidaného cukru - tmavou s...
Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Madagaskaru. Je velmi jemná s intenzivní čokoládovou chutí. Ucítíte v ní jahody a další červené ovoce....
Mléčná čokoláda je vyrobena z organických kakaových bobů z Madagaskaru. Tyto boby chutnají po ovoci a my jsme k nim ještě přidaly borůvky z českých lesů. Všechny...
Mléčná čokoláda s kořením. Do mléčné čokolády s vysokým obsahem bio kakaových bobů z Madagaskaru jsme přidali skořici, zázvor, kardamom, hřebíček a černý pepř. Zkoušeli jsme...
Tmavá čokoláda 65% z bio kakaových bobů z Tanzanie je ručně zdobena bílou čokoládou s českými šípky. Čokoládu se šípky jsme původně vymysleli k výročí listopadové...
Výrazná tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Vyrobena pouze z kakaových bobů! Není suchá, jako některé „stovky“ bývají. Dlouhým mletím se zjemní a...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů Piura Blanco z Peru. Najdete v ní tóny citrusů, ananasu a banánů. Piura Blanco je vzácná odrůda aromatických bílých kakaových bobů ze...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z dalekých Šalamounových ostrovů. Kakaovníky se zde pěstují ve vulkanické půdě bohaté na minerály a před prudkým poledním sluncem...
Vánoční tmavá čokoláda z výběrových bio kakaových bobů z Tanzanie a bio pomerančového oleje. Základ této čokolády tvoří výběrové kakaové boby pocházející z kooperativu Kokoa...
Tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Vyrobena pouze z kakaových bobů a třtinového cukru. Jemná až máslová s tóny jablek a třešní....
Při výrobě čokolád používáme ty nejlepší kakaové boby z různých lokalit. Jedná se většinou o odrůdy Trinitario a Criollo, které jsou plné výrazných chutí. A právě naší filozofií je vám tyto chuťové tóny co nejvíce zprostředkovat. Proto kakaové boby pražíme na nízkou teplotu a nikdy je nemícháme. Všechny naše čokolády jsou jednodruhové (single origin).