CUKRFREE mléčná čokoláda 70% Madagaskar s kokosem a jablky
Kód: 786Všechny naše čokolády jsou vyrobené metodou bean to bar bez lepku, lecitinů, konzervantů, barviv a rostlinných olejů. Jistě oceníte i dlouhou trvanlivost - 18 měsíců u tmavých čokolád a 12 měsíců u mléčných a bílých čokolád. Většinou ale zmizí mnohem dříve :-)
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: kakaové boby, sušené mléko, kakaové máslo, sušený kokos, sušená jablka.
Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %
Hmotnost 50 g
Minimální trvanlivost 1 rok od data výroby.
Hmotnost suroviny (g) | 100 |
Energetická hodnota (kJ) | 2517 |
Energetická hodnota (kcal) | 604 |
Tuky celkové (g) | 51 |
Nasycené mastné kyseliny (g) | 32 |
Sacharidy využitelné (g) | 19 |
Cukry celkové (g) | 12 |
Bílkoviny celkové (g) | 13 |
Sůl (g) | 0 |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MB
Marta Božoňová
Toto bylo moje první setkání s cukrfree čokoládou. Zjistila jsem, že to není pro mě, nicméně to musí každý zhodnotit sám. Když jsem si ji dala dokromady s moou milovanou bílou s kardamomem, která je na můj vkus trošku moc sladká, byla výsledná chuť dokonalá. :))