Degustace čokolády v ANGLIČTINĚ pro jednoho na 26.1.2023
Kód: 801Vyrábíme pravou bean to bar čokoládu bez lepku, lecitinů, konzervantů, barviv a rostlinných olejů. Vyrábíme ji poctivě z prémiových kakaových bobů v malých sériích a díky tomu má čokoláda dlouhou trvanlivost (12-18 měsíců). Čokolády pravidelně získávají ocenění na nejprestižnějších světových soutěžích - Great Taste Awards, Academy of Chocolate Awards a International Chocolate Awards. Od roku 2017 už získaly ve světě více než 50 ocenění. Vyzkoušejte i vy, jak chutná naše výjimečná čokoláda :-)
Detailní popis produktu
Co vás čeká?
Příjemné povídání o čokoládě s Míšou Dohnálkovou, zakladatelkou Míšiny čokolády
- dozvíte se, jak probíhá výroba čokolády metodou bean to bar,
- vyzkoušíte naše tmavé, mléčné a bílé čokolády, ale i lískooříškové krémy,
- ochutnáte čokolády, které vyhrály zlatou medaili ve světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně,
- dozvíte se, jak vznikla Sametová čokoláda a co o ní říkali porotci soutěže Great Taste Awards, když ji udělili nejvyšší hodnocení,
- ochutnáte i kakaové boby, ze kterých vyrábíme naše čokolády,
- po degustaci si můžete rovnou na místě nakoupit čokolády se slevou 10%,
- můžete koupit poukazy na další degustace jako dárek
- a bude i prostor na otázky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení