Degustace čokolády v ANGLIČTINĚ pro jednoho na 26.1.2023
Kód: 801Všechny naše čokolády jsou vyrobené metodou bean to bar bez lepku, lecitinů, konzervantů, barviv a rostlinných olejů. Jistě oceníte i dlouhou trvanlivost - 18 měsíců u tmavých čokolád a 12 měsíců u mléčných a bílých čokolád. Většinou ale zmizí mnohem dříve :-)
Detailní popis produktu
Co vás čeká?
Příjemné povídání o čokoládě s Míšou Dohnálkovou, zakladatelkou Míšiny čokolády
- dozvíte se, jak probíhá výroba čokolády metodou bean to bar,
- vyzkoušíte naše tmavé, mléčné a bílé čokolády, ale i lískooříškové krémy,
- ochutnáte čokolády, které vyhrály zlatou medaili ve světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně,
- dozvíte se, jak vznikla Sametová čokoláda a co o ní říkali porotci soutěže Great Taste Awards, když ji udělili nejvyšší hodnocení,
- ochutnáte i kakaové boby, ze kterých vyrábíme naše čokolády,
- po degustaci si můžete rovnou na místě nakoupit čokolády se slevou 10%,
- můžete koupit poukazy na další degustace jako dárek
- a bude i prostor na otázky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení