Horká čokoláda Madagaskar 70 %
Horká čokoláda z výběrových bio kakaových bobů z Madagaskaru. Jemná a ovocná.
Vychutnejte si čokoládu v tekuté podobě. Do 1 dl horkého mléka přidejte 4 lžičky nastrouhané Míšiny čokolády. Míchejte, než se rozpustí. Případně našlehejte párou nebo metličkou. Vznikne tak nápoj s výraznou čokoládovou chutí. Nepřidáváme do něj škrob ani zahušťovadla, tak není hustý. Není ani příliš sladký, prostě tak akorát čokoládový :-) Strouhanou čokoládu můžete použít i na dochucení kaše, jogurtu nebo dezertu.
V roce 2021 získala tato luxusní horká čokoláda bronzovou medaili na světové prestižní soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %
Hmotnost: 120g
Minimální trvanlivost 1,5 roku od data výroby.
Hmotnost suroviny (g) | 100 |
Energetická hodnota (kJ) | 2398 |
Energetická hodnota (kcal) | 575 |
Tuky celkové (g) | 43 |
Nasycené mastné kyseliny (g) | 26 |
Sacharidy využitelné (g) | 35 |
Cukry celkové (g) | 30 |
Bílkoviny celkové (g) | 8,3 |
Sůl (g) | 0 |