Vaše čokoládové objednávky odesíláme i během léta. S ohledem na počasí může dojít k 1-2 dnům zdržení. Pokud spěcháte, dejte nám vědět a domluvíme se. Přejeme vám krásné letní dny!

Čokoláda za vysvědčení

Míšina čokoláda jako dárek za vysvědčení

S blížícím se koncem školního roku rodiče začínají přemýšlet jak odměnit děti za jejich celoroční snažení. Je spousta možností, ale čokoláda je maličkost, která děti vždycky potěší. Na to se můžete spolehnout :-) Pokud nechcete dávat čokoládu, ve které převažuje cukr, pak je Míšina čokoláda tou nejlepší volbou. 

Míšina čokoláda má výjimečné složení a skvělou chuť. Čokolády jsou vyráběny z nejkvalitnějších kakaových bobů a neobsahují žádné umělé přísady. To zaručuje, že každá tabulka čokolády je zdravější alternativou k běžným sladkostem. Míšina čokoláda je vždycky bez lepku, lecitinů a rostlinných olejů. Na e-shopu najdete i čokoládu pro ty, co nemohou laktózu,  i čokoládu pro vegany.

Nabízíme bílé, mléčné i tmavé čokolády bez příchutě, ale i čokolády s ovocem a dalšími přísadami. Třeba takovou bílou čokoládu s českými jahodami. Je krásně růžová a voňavá, prostě taková jahodová zmrzlina v tabulce :-) Na začátek prázdnin jak dělaná! Máme i lízátka z mléčné čokolády. U nás určitě najdete to, co by zrovna vaše dítě potěšilo nejvíc. 

.
.
.

Čokoláda jako poděkování pro učitele

Konec školního roku je také časem, kdy rodiče a žáci přemýšlejí jak poděkovat učitelům za jejich celoroční práci a péči. Míšina čokoláda je v tomto ohledu ideálním dárkem.

Tabulka kvalitní čokolády v hezkém obalu udělá radost. Nemusíte utrácet spoustu peněz, protože i jedna kvalitní tabulka vypadá hezky. Míšina čokoláda má spoustu medailí ze světových soutěží, tak bude paní učitelka nebo pan učitel vědět, že jste jim vybrali něco speciálního. Můžete také zvolit čokoládu s věnováním Pro nejlepší paní učitelku a Pro nejlepšího pana učitele.

Proč vybrat právě Míšinu čokoládu?

Kromě výjimečné chuti a kvality nabízí Míšina čokoláda i několik dalších výhod:

  • Etický původ: Kakao používané k výrobě pochází z udržitelných zdrojů, což zajišťuje, že výroba čokolády nepodporuje dětskou práci a neničí životního prostředí.
  • Bean-to-bar: Každá tabulka čokolády je vyráběna z kakaových bobů s láskou a pečlivostí, což se odráží v její kvalitě a chuti.
  • Široká nabídka: Ať už hledáte klasické chutě, nebo něco netradičního, Míšina čokoláda nabízí širokou škálu produktů, která potěší každého milovníka čokolády.

Dárek v podobě kvalitní české čokolády je milým způsobem jak vyjádřit uznání a poděkování. Ať už jde o odměnu za vysvědčení nebo poděkování pro učitele, Míšina čokoláda je volbou, která potěší každého.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.